Isnin, 25 Jun 2012

Dia comel.....saya sukakannya....


Dia comel....comel sangat2....ada siapa2 dekat sini yang sukakan My Melody nie,sila angkat tangan...jangan angkat jari ataupun pen...hehehe

Sebab-sebab imantizz_truper sukakan dia...

1. Dia arnab....comform la imantizz_truper suka...hehehe

2. Dia pakai skaf warna pink putih...( apasal dia tak pakai warna pink purple ya?...ermmm...)

3. Bunga yang terhias comel dekat skaf tu comel....macam bunga hiasan kelas f.6 tahun lepas...

Itu saja..saja melalut tak tentu arah....

Assalamualaikum...

p/s : siapa dekat sini suka pink? Boleh jadi geng imantizz_truper..hehehe

12 ulasan:

  1. saya hnya sukakan katak hihi
    <3 pyan

    BalasPadam
    Balasan
    1. katak? katak cute tak apa,janji bukan katak yg ada dalam longkang dekat hostel kita dulu dah la...besaq kot...huhuhu....teringat yg hg pernah ligan katak tu dulu....haru...

      Padam
  2. sy suka hijau.. ada x My Melody tu yg kaler ijau? :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hijau? err...katak la kaler hijau...hehehe

      Padam
  3. wieya suka jugak . masa kecik- kecit , fanatik sangat ! .. suka melukis kartun ni... tapi , langsung tak sama . tak jadik ....

    BalasPadam
    Balasan
    1. ya k? kesian dekat wieya...tak apa,copy and paste dekat p.cik goggle ja...senang...hehehe

      Padam
  4. a'ah ek ? takde ke warna pink purple . kombinasi warna yang baik tuh .. hihi .. a'ah . my melody ni comel sangat ! suka ! suka !

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau suka,cepat angkat tangan...hehehe...tu la,pink purple kan cantik...hehehe

      Padam
  5. hehe yesss memang comel. akak peminat tegar warna pink ;)
    jom geng.. hehe blog akak warna pink, tema kahwin akak pun semua warna pink.. dari kad kahwin, bilik pengantin, cadar, hantaran, baju kahwin..hahahaha.. :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. jom...hahaha...kak mas,jgn lupa hantar kad kahwin kak mas dekat saya tau? hehehe

      Padam
  6. Balasan
    1. yap...kartun budak2 perempuan...kartun budak lelaki nie macam ultraman,spongebob...

      Padam

Nak Hadiah ?