Jumaat, 29 Jun 2012

Terima kasih Dhuha...

Assalamualaikum...


motif utama,nanai tapi nie bukan nanai gegirl...nanai boboy...ermm....




dilukis oleh ketua kelas imantizz_truper...ketua kelas lain mana ada buat macam nie..

Semua nie istimewa sangat.Walaupun muka Cik Dhuha nampak garang,lantang memberi arahan waktu kawad mingguan Kadet Pertahanan Awam tingkatan Enam,tapi dia sebenarnya baik.Dia suka tolong orang,dan hati dia lembut...hehehe...

Sebelum nie my cute bff,adik Uni ada buat entri pasal Cik Dhuha nie.Boleh baca di SINI.Sebelum kami semua ambik exam STPM,dia 'offer'kan diri untuk lukis apa2 untuk kami.Tak sure la budak2 lelaki pun minta dia lukis untuk depa jugak ke tak tapi yg imantizz_truper tau,semua kawan-kawan perempuan kelas imantizz_truper minta dia lukis.Yg untuk imantizz_truper,yg gambar atas tu la.Cantik sangat...

Buat Dhuha,km harap hg dapat masuk u...hg la ketua kelas yg terbaik Dhuha...moga persahabatan kita satu kelas takkan terputus...

p/s : hati makin berdebar-debar menunggu keputusan UPU...beberapa minggu lagi ja..moga doa kami termakbul...AMIN...



8 ulasan:

  1. untungnya dhuha.. da owg wat entry khas kt dia

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita kan syg dekat dia...dia istimewa...hehehe

      Padam
  2. memang cantik!

    InsyaAllah akak doakan moga keputusan UPU tu cemerlang yer

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

      Padam
    2. Amin!! Harap2 termakbul doa saya dgn kawan2...

      Padam
  3. wahh !! baiknya diaa ... ketua kelas Wieya takde pun macam tu . dahla garang , suka sgt pandang orang tak puas hati . Slad je macam nak mintak penampar. hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang baik...ya ke? mungkin dia bad mood kot..hehehe...tak payah bg penampar,bagi ja 'flying kick'...hahahaha

      Padam
  4. uitt entry pasal aku alamak malunya tq zakiah aku sayang semua kawan2 aku cbb tanpa korang siapalah aku..... moga ALLAH panjangkan persahabatan kita luv u guys

    BalasPadam

Nak Hadiah ?