Isnin, 17 September 2012

Segmen Follow Follow By Amy Fendi

Assalamualaikum


klik banner untuk join

Waktu blogwalking tadi,imantizz terjumpa satu segmen nie..adik Amy Fendi yg buat.Comel adik nie..baru 13 tahun..^_^.Simple ja segmen nie.Bagitau ja apa pengalaman yang tak boleh dilupakan dan kalau terpilih,pemenang akan dapat kursor ataupun header tapi sebelum tu,hgpa kena bagitau hgpa nak kursor atau header.Segmen nie akan berakhir 30/9/2012.Cepat2 lah join ya?

imantizz nak join..hehehe...emm,pengalaman yang boleh dilupakan ya??? Apa ya??? Haa,pengalaman yang imantizz tak boleh lupa,pertama kali menjejakkan kaki ke bumi Terengganu dan sampai ke Masjid Tengku Zaharah...


Masjid Terapung Tengku Zaharah..

Cantik masjid nie.Bila masuk ja,terus hati jadi tenang,tak terkata apa kot.Harap boleh sampai lagi dekat masjid nie.Dulu pi sebab rombongan sekolah,harap lepas nie pi utk 'honeymoon' plak..hehehe..Amin!!!
imantizz nak kursor sebab susah nak dapat kursor nama sendiri..malas nak reka..hehehehe.

Itu saja..

p/s : best malam nie...bila 'online' laju ja..macam dekat rumah sendiri.Tapi dekat rumah lagi best sebab boleh guling2 atas katil.Rindu dekat katil dan nanai gegirl....=_="

6 ulasan:

  1. semoga mendapat ramai follower lepas ni :)

    BalasPadam
  2. Salam dear.. Join the same segment. Just bw and kalau sudi meh baca hot entry terbaru saya ni! By the way your blog is very nice & superb!=)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/koleksi-kanta-lekap-aka-contact-lens.html

    BalasPadam
  3. Tahniah! awak menang http://amyfendi.blogspot.com/2012/10/keputusan-segmen-follow-follow-by-amy.html

    BalasPadam
  4. Okay... cursor sudah siap.. Ini dia.. harap suka.. hehe. http://1.bp.blogspot.com/-xT5X6V9pDfU/UG2X1uTNNCI/AAAAAAAABRs/tJUmOj4y8wE/s1600/imantizz.png

    BalasPadam

Nak Hadiah ?