Rabu, 26 September 2012

Segmen : Tambah Follower by Khairunnisa

Assalamualaikum..


klik ja banner nie kalau nak join..^_^

Macam biasa,imantizz jumpa segmen nie dekat blog adik Uni..silent reader la katakan...hahaha..tampaq pala guna rotan mak katuk cicak baghu tau kot..( ayat kampung imantizz )..^_^

Bila imantizz dok mengendap2 blog tuan punya segmen nie,terkejut jugak.Ok,adik Khairunnisa nie baru 12 tahun.Blog dia...fuh,comel gila..kalah blog kak imantizz,dik Khairunnisa..akak nie budak baru...tak pakar la bab2 IT nie..adik Uni terrer..( Uni,aku doakan hg jadi pakar IT...)

Tujuan imantizz join segmen nie cuma 1,nak tambahkan kenalan dan eratkan hubungan silaturrahim walaupun hadiahnya sangat menarik...t-shirt muslimah tu..my favourito...hehehe.Jumlah follower a.k.a sahabat,89 orang..alhamdulillah,ok la tu..jumlah yg diidamkan? Tak pernah terfikir pun..hehehe...

Itu saja...

p/s : rindu dekat org tu...adik Uni...0_0"




4 ulasan:

  1. done follow u..
    segmen yang sama..
    follow me back..
    http://cetewkedaikopi.blogspot.com/2012/09/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    BalasPadam
  2. baru 12 tahun? budak2 sekarang memamng aktif berblogging lepastu blog diorang comel2 pulak tu..geram je rasanya.. heee

    BalasPadam
  3. dari segmen yang sama,done follow sini..(:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-followers-by-khairunnisa.html

    Jemput join GA ini.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/10/giveaway-by-izwan.html
    dan
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    BalasPadam
  4. dari segmen yang sama...follow sini balik k? ^^ thanks..

    http://akiraryuhannastory.blogspot.com/2012/10/segmen-tambah-follower-by-khairunnisa.html

    BalasPadam

Nak Hadiah ?