Jumaat, 14 September 2012

Pencarian Kami..




layakkah aku memiliknya????

semalam imantizz ada ber'YM dengan Cik Uni..sambil2 tu imantizz sempat jalan2 dekat laman web Sony.Memang dah 'set' niat dalam kepala yg nak cari sesuatu yg lebih kurang macam di atas tu.Alhamdulillah,jumpa jugak akhirnya..imantizz ajak Cik Uni beli mp3 player nie.Serius..berkenan sangat benda nie.Tak sampai 200 hinggit..kira ok la dengan jenamanya....Sony tu.....hehehehe...bukan tak mau beli yg biasa2 tapi kalau boleh imantizz nak cari benda yg tahan lama.Lagipun saiz dia comel kot.Tak payah usung Cik Bubble Bee dah.Cik Bubble kami berdua tu lebar sangat..hehehe..

Bila imantizz cari dalam laman web Sony pasai si kecik comel nie,baru imantizz tau yg mp3 player nie ada 2 jenis.Yg gambar atas tu memori dia 2gb.Ada yg 1 lagi 4gb.Cadang nak beli yg 2gb nie ja..murah sikit..hehehe.Mulanya ingat harga dia dekat RM 300.Klau RM 300,memang tak pandang dah...mahal kot..huhuhu.Tapi Sony punya kedai dekat SP tak ada.Ada dekat Alor Setar ja.Kalau tak silap,dekat Jalan Pegawai kot.Lagi 1 dekat Kulim.

imantizz hrap sangat yg imantizz boleh beli 1 benda nie.Sekrang dah keja.Kalu sambung studi nanti,dah tak boleh beli benda macam2 nie.Mesti duit khas untuk benda lain.Doakn imantizz dgn Cik Uni dapat beli benda nie ya?? Amin!!

p/s : macam mana nak pujuk ayah pi A.Setar ya??? Takut sesat ja nie...

7 ulasan:

  1. wahh ! haha .. dulu wieya pun teringin nak juga . tapi, sekarang tak dah .. harap akak pun dapat juga .. amin ! terus kumpul duit. hihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak apa,lepas wieya abis exam nanti,wieya boleh keja,simpan duit dan beli mp3 player tu..insya-Allah,tengah usaha kumpul duit nie..hehehe

      Padam
  2. Balasan
    1. tabung pun cukup dengan harga mp3 player tu ja kot...=_="...

      Padam
  3. insha allah awak pasti memilikinya satu hari nanti :)
    tapi jangan terleka pulak nanti ye...

    BalasPadam
    Balasan
    1. insya-Allah..harap macam tu..^_^...takut jugak terleka...kena kawal nanti nie..

      Padam

Nak Hadiah ?