Isnin, 7 Januari 2013

Segmen : Saya Blogger dari Negeri..


klik banner untuk join.

setelah ditag oleh cik Edo,imantizz pun dengan berbesar hatinya join jugak segmen nie...harap2 boleh tambah kawan..^_^..segmen Apit yg buat..Apit nie terrer buat doddle...yg ada dalam blog imantizz tu,Apit yg buat..hehehe

macam cik Edo cakap,imantizz anak Kedah,.....lahir dekat Kedah,sekolah dekat sini,mak ayah memang asal sini dan insya-Allah,kalau jodoh,kahwin pun dengan org Kedah jugak..amin! hehehe..hijau kuning kebanggaanku...hahahaha..

Kedah nie cantik kot...terutama sekali kampung imantizz..hahaha..kampung yang dikelilingi dengan bendang,depan umah ada pokok getah..memang cantiklah! Makanan sedap,barang2 murah..orang2 mesra,selalu senyum..

itu sahaja..

nak tag adik Dhia..^_^

45 ulasan:

  1. dari segmen sama, singgah n follow :) catberrymilk.blogspot.com

    BalasPadam
  2. dah follow sini..
    dari segmen sama..
    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  3. yong dri bumi allah
    mai la dtg perok
    yong dh nambah mike

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  4. singgah sini dan follow..
    join segmen yg sama
    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  5. Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

    http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  6. dari segmen yang same
    dtg lar jenguk and follow
    http://misszerocinta.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang sebeberapa ini.

    http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

    BalasPadam
  8. Jambatan sesak naik feri,
    Sampai jeti tunggu giliran;
    Jenguk sini di senja hari,
    Sambil hulur salam kenalan.

    Berterbangan dari segmen yang sama, singgah di teratak ini & FOLLOW sekali` ;-)

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  9. orang perlis mai terjah blog jiran utara salam kenal dari saya :D

    http://khalilah95.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  10. weeeeee.... terbang dari terengganu ke kedah! seronoknya di kedah! pernah pergi sekali je dulu masa hantar kak belajar.. huhu... ok, done folow sini.. ^^

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  11. jom join GA ni..

    http://gadistehoaislimau.blogspot.com/2013/01/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    BalasPadam
  12. blogwalking here done follow 113 hope u follow me back tq

    BalasPadam
  13. done follow u blog
    follow me back ok
    hhtp://bee-shawal.blogspot.com

    BalasPadam
  14. terbang dari Terengganu. meh la makan keropok. hehe. follow sini.
    http://adikbintang.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  15. done follow ur blog...nice blog...jemput la ke blog sye

    http://ainna193.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  16. salam kunjugan dari segmen yang sama.. saya blogger dari perak.. :)

    kalau sudi singgah sini jap ye.. :)
    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  17. blogger selangor dtg terjah blogger kedah. hai ! salam perkenalan. awat comey benar blog ni? follow u ! jom dtg blog comot niera :)

    http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  18. dari segmen sama :)
    http://www.kisahemasputih.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  19. assalamualaikum, blog dri melaka dtg melawat....jom follow me back

    BalasPadam
  20. Assalamualaikum...Salam perkenalan dari segmen yang sama. Cik Putih blogger dari Terengganu. Datang Ushar orang Kedah plak. Entry yng menarik...rumah kita xdekat dngn bendang. tapi dkt dngn panati. hari2 leh main air..

    Nak tahu apa yang menarik di Tganu blehlah singgah disini

    http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  21. Dari Ngeri sembilan datang ke kedah , Harap Kedah sudi datang ke Ngeri sembilan . XD .

    http://nurhidayah-azami.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  22. Salam sejahtera. sy dtg dr segmen yang sm. salam perkenalan.

    BalasPadam
  23. http://hanumsahaja-26.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html 120 folow

    BalasPadam
  24. Salam..^^
    Singgah dari segment yang sama..^^ saya dari SELANGOR^^

    http://secretofshaila.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.htm

    BalasPadam
  25. Hai awak! jom join dua GA gempak ni! :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    BalasPadam
  26. Singgah dari segmen y sama ^^
    dri Kelantan ^^ btw done follow awk!
    Jemput singgah sini gak yer ;)

    http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  27. jaa datang dari segmen yang sama...heeee... jaa blogger negeri kelantan..selamat berkenalan!

    http://www.jaakechik.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-kelantan.html

    BalasPadam
  28. salam dari blogger KELANTAN...

    http://eediaziz.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  29. #123 dah follow awk.. nice blog ni.. nnt maila follow balik yer.. :D

    BalasPadam
  30. hai..blogger dari perak menjenguk di sini...

    http://azzafdzal.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  31. assalamualaikum n salam perkenalan... cheq my dri kedah jgak.. jmput la snggah sini.. http://cikawanputih.blogspot.com/2013/01/saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  32. Salam..dr segmen yg sama..i dr penang.. ;) singgah n follow u dear.

    http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  33. salam kenal..
    i follow dari segmen yang sama.
    jemput singgah blog ciksu

    http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    dari kedah :D

    BalasPadam
  34. Hai ! Mailey datang melawat ! ! Dari segmen yang sama :) Ohh yaa ! follow done ! ! Jemput singgah ke Kuching , Sarawak ye :)

    http://www.maileyjayley.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  35. Salam kenal..singgah dari segmen yang sama :)

    http://blueicebutterfly.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  36. hi ! i'm blogger from kluang, JOHOR . feel free to visit me back . :)

    http://bungajauh.blogspot.com/

    done following here ! salam perkenalan ^^

    BalasPadam
  37. dtg dari segmen sama..selamat berkenalan...^___^

    http://cikque90.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

    BalasPadam
  38. dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ----> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    salam perkenalan :)

    BalasPadam
  39. hi.. yeen dari segmen yg sama
    jom terjah ke nogori plk hik2
    http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  40. dari nogori singgah ko kodah... :)

    BalasPadam
  41. Singgah sini dari segmen yang sama,

    Dah follow awak dah,

    Jom follow saya pulak,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri-sarawak.html

    BalasPadam
  42. datang dari segmen yang sama . dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

    http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  43. Follower awak ke 133 :)

    Salam tuan blog :) Blogger Kelantan dtg singgah sini. Saya dari segmen yang sama. Jika ada masa, meh singgah blog saya hihi. Happy blogging! ^^


    http://www.amalinalee.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

    BalasPadam
  44. done follow sni..jom follow ecah pulak.

    BalasPadam

Nak Hadiah ?