Khamis, 27 Jun 2013

Buah Hati Baru..SAO

Tajuk tak boleh blah betul..hahahaha..saja ja imantizz letak tajuk 'buah hati' sebab rasa terpikat kot dekat 'dia' nie.Sangat-sangat cute tapi e.truper ja dalam hati..* awak,jangan marah saya ya? ^_^

Presenting!!!!!!


baca tajuk pun dah tau kan? 

tapi yang jadi keutamaan sebenarnya mamat hensem nie


tak rasa cair ke tengok dia senyum..* hai en.kirito

imantizz tak tau sebenarnya ada cita nie setiap hari sabtu,pukul 9.00 pagi..kan imantizz keja hari tu.Jumaat ja pun yang cuti.Pertama kali tengok cita nie,terus minat kot.Dah la lagu 'opening' best,kartun pun cute..suara alih dari Jepun kepada Melayu pun sangat hensem..hahahaha.Dulu imantizz minat anime Tsubasa Cronicle sampai sanggup masuk kedai CD,'survey' cd.Sekali tengok harga,terpaksa la tunda,bawa ke 5 6 tahun lagi.....=_=".Bukannya apa,takut mak marah.Tengok dekat youtube ja lah.Yang tu kot yang mampu buat..hehehe

imantizz tak berapa nak 'kenal'sangat lagi cita nie..baru sebulan lebih jadi peminat..jadi,banyak maklumat imantizz tak tau pasal kartun nie.Nanti,pelan2 imantizz cari..hehehehe


yang nie partner Kirito,Asuna namanya



sweet la depa nie..hehehe


nice!




p/s : kartun cute..tapi yg tak bestnya,banyak lambang salib..=_="

2 ulasan:

Nak Hadiah ?