Jumaat, 18 Mei 2012

Maher Zain

Assalamualaikum semua.

imantizz_truper nak tanya sikit,sapa yang tak kenal dengan jejaka yang mempunyai seorang anak perempuan bernama Aya Zain nie? ( kalau tak kenal,memang macam katak dalam balang kaca la...hehehe)Kenalkan nie,Maher Zain.Agak terkenal dengan lagu yang berunsur keagamaan.Banyak peminat En Maher Zain nie.Budak-budak kecik yang umur baru 3 4 tahun pun boleh hafal lagu2 beliau macam Insya-Allah,Barakallah dan banyak lagi.Tapi,lagu-lagu tu popular 2 tahun lepas.Sekarang nie,dah ada album terbaru..


nie muka depan album terbaru  **alhamdulillah,dah beli album nie

Antara banyak-banyak lagu dalam album nie,imantizz_truper paling suka lagu Number One For Me.Lagu yang berkisar tentang ibu...**dalam mtv Number One For Me tu,budak comel tu nakal betul...tapi mak dia sabar ja..
Mula-mula dengar tu dekat Hot FM,tapi tak tahu apa tajuk dia.Last sekali bila dengar lagu dekat cd Maher Zain,baru tau apa tajuk lagu tu.Kiranya tak rugi la beli cd nie.

Sapa-sapa yang minat Maher Zain,cepat2 la beli cd nie ya? Dalam cd nie juga ada lagu yang diambik dari ayat-ayat Ma'surat juga tapi ditukar jadi lagu.Best dengar.

Itu saja.Assalamualaikum.

p/s : nak balik rumah....huhuhuhu...rindu dekat my ummi walaupun my ummi tu selalu berleter....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nak Hadiah ?