Rabu, 9 Mei 2012

Sesuatu yang nak dikongsi buat semua...

Assalamualaikum...moga2 semua sihat.km tak mau bercerita panjang malam nie sebab km kekontangan idea..hehehe..serius..

tapi,km ada sesuatu yang nak dikongsi dengan kawan-kawan semua..

" Awas Tanda Peace"
Lambang kedamaian pada tangan sebenarnya simbol gerakan Illuminati!! Tanda “v” mempunyai pelbagai sejarah. V (tanda tangan) adalah tanda huruf Roman yang bermaksud nombor 5 dan Adam Weishaupt menggunakan simbol ini dalam gerakan rahsianya iaitu Illuminati (pertubuhan Yahudi). Ahli-ahli Illuminati akan menggunakan simbol ini sebagai tanda “Law of Fives” (Hukum Lima).

Dalam tulisan Yahudi, huruf V (Van) bermaksud ‘Nail’ (Kuku). The Nail adalah salah satu tanda rahsia Syaitan yang digunakan dalam upacara penyembahan berhala.Syaitan ingin membiarkan kita tahu bahawa tu adalah tanda kegemarannya.Anton Lavey, pengasas Church of Satan (Gereja Syaitan), menggunakan simbol PEACE sebagai latar belakang mimbar upacara penyembahannya. Simbol PEACE ni adalah dari simbol kumpulan Yahudi yang anti Kristian (antiChrist).Harap kawan-kawan faham dengan apa yang km sampaikan nie..sekadar perkongsian bersama..sharing is caring..

p/s: km yakin mesti banyak kawan2 yang selalu buat lambang macam nie bila bergambar atau bergurau dengan kawan-kawan ( km pun tak terkecuali )..lepas nie tak boleh buat dah lambang macam nie sebab tak elok buat lambang nie..

wajib dengar....Maher Zain feat Aya Zain- My Little Girl 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Nak Hadiah ?